31/8 Medlemsmöte på Ådö Slott

En sensommarkväll i augusti hade vi medlemsträff på Ådö Slott.
Vi började med en femkampstävling på gräsplanen. Vår värdinna Mille delade upp oss i lag och efter en hel del strapatser blev det Kungsängen-laget som segrade och fick ett vandringspris bestående av en glasplakett. Deltagarna i det segrande laget fick även varsin liten glasplakett – priserna var en gåva från Mille och Christina på Bro Glasbruk (där plaketterna tillverkats). 

Kvällen fortsatte med en härlig middag i den stora stämningsfulla matsalen inne på slottet. Mille hade lagat ekologisk middag med köttfärslimpa av kalv och vildsvin. Nye näringslivschefen Mathias Forsberg var inbjuden och fick höra korta presentationer av alla deltagare  om  deras respektive företag. Han fick ett antal frågor och önskemål med sig hem om allt från brist på lokaler för småföretag, brist på allmänna kommunikationer för att komma till exempelvis Bro Glasbruk och dåliga möjligheter för företag som inte ligger i tätorternas centrum eller industriområden att synas via någon typ av skyltning. Även behov av kontakt mellan skola och näringsliv  kom upp i diskussionen.

Som alltid på damernas träffar blev det en del allvar blandat med mycket trevligt umgänge och möjligheter att knyta nya kontakter. Tack Mille för din gästfrihet och trevligt ordnad kväll!

Comments are closed.