Och vinnarna blev …

På den lyckade Upplands-Brogalan i lördags delades våra priser Damernas Stora Pris och Årets Inspiratör ut under högtidliga former. Spänningen var stor efter att finalisterna först presenterades med varsin kort filmsnutt.

Damernas Stora Pris 2014Skålen kommer från Bro Glasbruk som skänkt den till Damernas.

Damernas Stora Pris 2014
Skålen kommer från Bro Glasbruk som skänkt den till Damernas.

Damernas Stora Pris delades ut till Ulla Britt och Dinos Mazarakis på Mazarin konditori.

Vår vinnarmotivering:

Ulla Britt och Dinos Mazarakis tillför något extra till vår kommun. Mazarin bjuder på utsökta produkter av bästa kvalitet med stor konstnärlig glädje och en stolthet inför sitt arbete. Att uppmärksamma dem med Damernas Stora Pris hoppas vi ska ge dem orken och lusten att fortsätta med Mazarin i många år till.

Årets Inspiratör blev Karin Sidén på UBRO.

Vår vinnarmotivering:

Karin Sidén har med UBRO skapat det vi tidigare saknat, en fungerande dagstidning för alla Upplands-Brobor. UBRO bidrar till ökad kunskap och intresse för vår lokala omnejd och vad som händer här. Vi i Damernas Företagsbyrå utser därför Karin Sidén till Årets Inspiratör.

Diplom och skål

Priset var förutom den stora äran varsin vacker glasskål som skänkts från Bro Glasbruk. Skålarna har designats och tillverkats speciellt för våra två priser. Ett stort tack går därför till Bro Glasbruk. Inom kort lägger vi ut bilder på både skålarna och pristagarna.

Läs mer om galan i UBRO.

Comments are closed.