Bli medlem

Hur blir jag medlem?
Vill du ansöka om medlemskap här och nu finns ett formulär längre ned på sidan.

För att bli medlem bör du vara kvinnlig företagare eller delägare i företag. Din verksamhet eller din bostad ska ha adress i Upplands-Bro kommun. Tillhör du inte denna grupp kan du ändå bli nätverksmedlem. Som nätverksmedlem är du välkommen att delta i våra möten, men kan inte ta del av övriga tjänster.

Vad får jag?

Marknadsföring av dig och ditt företag, internt & externt. Annons likt Gula sidorna på vår webbplats, medlemsförteckningar att dela ut, företagspresentationer på möten m.m.
Samannonsering, hela gruppen, mindre grupper eller de som har samma målgrupp. Bättre genomslag i mediabruset. Ju fler vi är desto mer kan vi åstadkomma.
Nätverksträffar, 2-3 gånger/termin. Föreläsningar och aktiviteter plus möjligheter att presentera din verksamhet.

Hur mycket kostar det?
Avgiften ligger på 600 kr för medlemskap och 300 kr för nätverksmedlemskap. Vi tillåter även delat medlemskap från samma företag. Företaget huvudmedlem betalar 600 kr och övriga medlemmar från samma företag betalar 300 kr.

Avgiften för ett år sätts in på föreningens bankgiro 314-8376. Så snart betalningen är registrerad får du ta del av alla våra aktiviteter och tjänster.

Vänligen fyll i nedan ansökningsformulär.

Ditt namn

Ditt företag

Din adress

Din e-post

Ditt telefonnummer

Din hemsida

Typ av medlemskap
 Fullt medlemskap Stödmedlemskap

Branschtillhörighet (möjligt att kryssa i fler alternativ)
Annat Arkitekt Ekonomi, Juridik och försäkring Energisystem och bygg Fastighetsförvaltning Friskvård och hälsa Hus och hem Konferens och events Kultur och konsthantverk Miljö och kvalitetsäkring Organisationsutveckling Pedagogisk verksamhet PR, kommunikation och Marknadsföring Resor och turism Restaurang, catering, konditori och café Sport och fritid Text foto och tryck Transport Utbildning och kursverksamhet Verkstad, finmekanik 

Kort information om ditt företag