Så här lyder nomineringarna för 2014 års finalister


 

Damernas stora pris

Nina Strange från HusmanHagberg är en mäklare som med stor ödmjukhet hjälper sina kunder med sin kanske största affär i livet. Hennes pedagogiska sätt gör att kunden alltid känner sig trygg. Nina är också säljfokuserad och hon provar därför gärna nya sätt att möta sina presumtiva kunder. Hon är dessutom en inspirerande ledare för sin personal.

Mary Juusela är en sann social entreprenör som arbetar mot främlingsfientlighet och utanförskap. Mary har grundat Lika Olika-metoden för öppnare attityder till olikheter. Hon är en uppskattad och inspirerande föreläsare inom mångfald och integration; hennes föreläsningar är spännande, humoristiska och nytänkande.

Monica Arnoldsson från Limeenergy Friskvård & Keramik och Susanne Hörder-Lindskog från Freevia Yoga & Samtal arbetar båda på varsitt håll med olika metoder för att minska stressen i dagens samhälle. De jobbar för personlig utveckling och välmående i livets olika skeden. De bygger sina verksamheter på urgamla kunskaper om hälsa och friskvård och omvandlar dessa till kunskaper aktuella för vår nutid.

Årets inspiratör

Gymmix nomineras för sitt aldrig sinande engagemang för ett rörligare och hälsosammare liv för oss Upplands-Brobor. De hakar snabbt på nya träningstrender och har ett utbud och en bredd som imponerar.

Nina Rönnberg nomineras för sin enorma förmåga att entusiasmera och engagera. Hon anordnar galor, vip-visningar och cykelfester med samma glöd. Allt för att vi ska få ett roligare liv här i Upplands-Bro!

Tina Närefors nomineras för sitt engagemang i Konstrundan. Hennes tydliga ledarskap, positiva förhållningssätt och logistiska talanger har lett till att Konstrundan varje år blivit kommunens stora kulturevenemang.

Comments are closed.