De nominerade är …

Nominerade till Damernas Stora Pris 2015:

Pernilla Forsberg

Pernilla Forsberg från Bro Bygghandel är en fantastisk företagare som gör alla rätt. Med sitt stora engagemang och positiva ledarskap verkar det inte vara någon match för Pernilla att driva företag med framgång i en mansdominerad bransch.

Mary Juusela

Mary Juuselas engagemang mot utanförskap och främlingsfientlighet är mer aktuellt i dag än på mycket länge. Hon har på ett framgångsrikt sätt använt sig av sina egna erfarenheter av utanförskap och rasism och utvecklat Lika Olika-metoden. Den tar hon till förskolor, skolor och företag runt om i Sverige och utomlands.

Bro-Bålsta Golfklubb

Bro-Bålsta Golfklubb är så mycket mer än bara en golfbana. Med sina 18- och 9-hålsbanor, sina skidspår med konstsnö och sin fina ungdomsverksamhet sjuder golfklubben av liv i stort sett året om. Den goda maten och fantastiska servicen på Åmans Kök & Bar bidrar ytterligare till helheten.

 

Nominerade till Årets Inspiratör 2015:

Tibble Sjöscoutkår

I en tid när så mycket omkring oss handlar om tävling och yta inspirerar Tibble Sjöscoutkår barn och unga till gemenskap och samarbete. ”Alltid redo” för äventyr kryssar kåren fram på Mälarens vatten med lägereldar som fyrar. Deras kunniga och engagerade ledare ger barnen kunskaper i segling, is- och sjövett, livräddning och hur man hanterar yxa, såg och kniv. Tibble sjöscoutkår gör definitivt Upplands-Bro till en bättre kommun att leva i.

Nina Rönnberg

Nina Rönnberg nomineras åter för sin enorma förmåga att entusiasmera och engagera. Hon anordnar galor, vip-visningar och cykelfester med samma glöd. Allt för att vi ska få ett roligare liv här i Upplands-Bro! Under 2015 utmärkte sig Nina som en av eldsjälarna bakom det stora frivilliga engagemanget för de flyktingar Upplands-Bro kommun tog emot. Hennes engagemang och ork verkar aldrig ta slut och innesluter alla som finns i hennes närhet.

Salong OAS

På salong OAS får du personlig och professionell service. Här arbetar ett team som erbjuder det mesta inom hår-, hud- och kroppsbehandlingar. På OAS kan du som kund landa och hitta en stunds avkoppling och egentid. En bokad tid på OAS är alltid ett andningshål och en höjdpunkt i vardagen.

Comments are closed.